Onze deuren gaan terug open voor u.

Onze deuren gaan terug open voor u.

Veiligheid zit verweven in het DNA van Volvo en daarom hebben wij niks aan het toeval overgelaten nu wij vanaf maandag 11 mei terug onze deuren mogen openen. Wij hebben voldoende maatregelen genomen zodat uw bezoek aan onze concessie een aangename ervaring blijft. Wij respecteren de sociale maatregel van anderhalve meter afstand, wij hebben plexi schermen geplaatst, voldoende alcoholdispensers voorzien in de showroom en de werkplaats, onze mechaniekers dragen een mondmasker en ontsmetten uw wagen voor en na de werkzaamheden.

Werkplaats

Vanaf maandag mogen wij terug onze normale activiteiten opstarten, onderhoud, bandenwissel, carrosserie, ... Via onze website kan u makkelijk uw onderhoud online inplannen. Wij contacteren u nadien om de afspraak te bevestigen.

Wij vragen ook aan u om de richtlijnen te respecteren: kom steeds alleen, ontsmet uw handen bij aankomst, bewaar voldoende afstand.

Showroom

U overweegt de aankoop van een nieuwe Volvo? Kom gerust langs in onze showroom of maak een afspraak via 09 210 11 10. Onze verkoopsadviseurs helpen u met plezier verder, voorlopig met iets meer fysieke afstand dan u van ons gewend bent, maar nog altijd even hartelijk. De showroom zal vanaf 16 mei ook terug open zijn op zaterdagen.

Zij laten u in alle rust onze modellen ontdekken en staan steeds voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en offertes op te maken. Wenst u een testrit te boeken dan kan dit via 09 210 11 10 of via dit online formulier. Onze demowagens worden telkens grondig ontsmet zodat u met een veilig gevoel kan genieten van de testrit.

Aflevering nieuwe wagens

Normaal gezien duurt de wagenuitleg ongeveer 1 uur. Gezien de in acht te nemen maatregelen houden wij de levering momenteel heel kort en respecteren wij de veiligheidsvoorschriften.

Vooraf sturen wij u een mail met enkele instructies omtrent de werkzaamheden van uw nieuwe Volvo. Zodoende kan u na de aflevering de wagen op uw eigen tempo leren kennen. Wij blijven uiteraard beschikbaar via mail en telefoon voor bijkomende vragen. Bovendien zullen wij na de levering u ook contacteren om even te luisteren of alles naar wens verloopt.

Heb respect voor elkaar, hou het veilig en blijf gezond.

Vriendelijke groeten,
Het ACG Team